Vad kan vi hjälpa dig med?

Homestyling - inför bostadsförsäljning

Homestyling - komplettering

Fotostyling 

Homestaging - fullmöblering

Tjänsten passar dig som ska förbereda bilder till din bostadsannons, men ska sälja först vid ett senare tillfälle. Vi jobbar tillsammans med fotografen och använder så mycket som möjligt av din egen inredning. Obs! Ingen hyrtid ingår.

   

Pris fr. 2499 kr inklusive moms

Här utgår vi från dina egna möbler och adderar inredningsdetaljer, textilier, blommor etc. Viss ommöblering kan även förekomma om vi anser att detta skulle framhäva bostaden på ett bättre sätt.  

   

 

Pris fr. 4995 kr inklusive moms

 Här utgår vi från att bostaden är helt tom      och vi möblerar upp den, inreder och stylar    bostaden till ett komplett hem. Blommor och växter ingår alltid.  

 

Pris fr. 10.995 kr inklusive moms.

I priset ingår hyra utav allt vi placerat i bostaden i 5 veckor från fotograferingstillfället, därefter kostar det 500:-/per påbörjad vecka, max 3 månader om inget annat är överenskommit.

Vi har också en separat prislista om man önskar att hyra enstaka möbler inför sin försäljning som exempelvis ett soffbord, matstolar etc. Obs! Detta gäller endast om man köper en annan stylingtjänst av oss, exempelvis en Kompletterande styling.

Inredningshjälp 

Privat & företag

Visste ni att olika färger påverkar oss och vårt välmående på olika sätt? Att en del färger gör oss mer produktiva medans andra gör oss mer stressade, ibland helt omedvetet? Vi sätter människan i fokus och skapar en miljö att trivas i med hjälp av rätt färger, belysning, möbler och materialval. Vi erbjuder allt från konsultationer till hjälp vid större renoveringsprojekt.

Pris enligt offert.

Produktstyling

Som inredningsstylister kan vi hjälpa er att skapa en säljande miljö och setting för att framhäva just er produkt på bästa sätt och för rätt målgrupp. Kontakta oss för ett första möte! 

Pris enligt offert.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2020 av Ferendum AB