Vi finns där för er hela vägen genom projektet!

Vi är utbildade inredare och stylister och har vi flera års erfarenhet av att jobba som frilansare. Vi finns här för att kunna hjälpa fler kunder i sina hem, på sina kontor och inför bostadsförsäljningar. Vi har bred kunskap och utbildning inom belsyning, färg och form och 3d ritningar. Allt för att du ska kunna få all den hjälp som du behöver inför ditt projekt.

Vi har även goda samarbetsparters inom mäklarbranchen, gardin & texttil, snickeri och flytt. Allt för att kunna leda dig på rätt väg. Mer om detta kan du läsa under samarbetspartners!

Hört från kund

En mycket givande konsultation som gav mig konkret och upplyftande inredningshjälp i hemmet. De var professionella och pedagogiska och bra på att förmedla sitt budskap samtidigt som de var lyhörda för min personliga stil. Jag var trygg under hela konsultationen. Jag kommer att anlita de igen och kan verkligen rekommendera dem.

Vi fick en helstyling av huset som blev helt perfekt. Slutpriset landade på mer än vi hade gått ut med och huset såldes tom innan visning vilket gjorde att vi sparade en hel del pengar. Skulle det bli aktuellt med styling igen så vet vi var vi kan vända oss.

Vi fick hjälp att skapa en miljö som kännetecknar vårt företag och vår kultur. Vårt varumärke och våra färger löper harmoniskt igenom hela kontoret. Kontorsytorna har inretts för att bjuda in till största möjliga gokus och de sociala ytorna bjuder på mycket grönt och lugna färger för att skapa en avslappand och härlig stämning. När vi flyttar till större kontor är Ferendum det självklara valet för oss.